Seirenkai karatea, jujutsua ja kamppailua uusilla sivuilla

Seuramme kehittyy jatkuvasti niin tatamilla kuin sen ulkopuolellakin. Uusien sivujemme tavoitteena on tarjota kiinnostavaa ja tarpeellista tietoa kamppailuharjoittelusta Seirenkaissa, joka parhaassa tapauksessa innostaa sinut mukaan kamppailemaan hyvään seuraan.

Seirenkain uusien sivujen myötä aukeaa blogi, jonka kirjoittajana toimii pääasiallisesti Seirenkain Suomen pääopettaja Vesa Toropainen. Mahdollisuuksien mukaan myös vierailevia bloggaajia astuu parrasvaloihin. Julkaisemme muutamia kertoja kuussa näkökulmia ja ajatuksia karatesta, jujutsusta, kamppailulajeista ja niitä sivuavista aiheista. Jos löydät täältä inspiroivia, provosoivia tai jopa ajatuksia herättäviä lauseita, on myös blogi saavuttanut tavoitteensa.

Jos sinua kiinnostaako jokin tietty aihealue Seirenkaissa tai kamppailuharjoittelussa yleensä, josta haluaisit kuulla lisää, kerro siitä meille. Voit lähettää myös yleistä palautetta sivuista täällä.

Kiitos sivujen kuvamateriaalista kuuluu Örthenin Roopelle! www.roborthen.com

Tervetuloa!

Scroll to Top