Seirenkai karate

Mitä?

Seirenkai karate on monipuolinen ja tehokas itsepuolustuslaji. Seirenkaissa opetettava karate pohjautuu Kokondo karateen ja on perustekniikaltaan hyvin samankaltaista kuin Kyokushin karate oli alkuaikoinaan. Lisäksi teknisessä kokonaisuudessa on myös tunnistettavia piirteitä karaten alkusijoilta Okinawalta ja sen kiinalaisista juurista. Katat, ennalta määrätyt liikesarjat, ja niihin sisältyvät itsepuolustussovellukset ja harjoitteet ovat keskeisessä osassa.  Harjoitukset koostuvat monipuolisista harjoitteista joissa opetellaan erilaisia lyönti-, potku- ja torjuntatekniikoita sekä muita itsepuolustuksessa tarvittavia taitoja.

Kenelle?

Harjoittelusta löytyy vaativuudeltaan erilaisia tasoja kaikenlaisille harjoittelijoille. Voit olla nuori tai vanha, kiinnostunut itsepulustuksesta tai vain kuntoilusta, kovan intensiteetin harjoittelusta joka vie sinut suorituskykysi äärirajoille tai kevyemmästä harjoittelusta, joka antaa sinulle mukavasti vastapainoa arkeen. Harjoituksia on useina päivinä viikossa ja voit valita siitä elämäntilanteesi sopivan paketin.

Miksi?

Seirenkai Karate vastaa nykyajan vaatimuksiin tehokkuudessa ja monipuolisuudessa. Karate-harjoitukset ovat vauhdikkaita, ja kaikkien harjoittelijoiden oppimiseen kiinnitetään yksilöllistä huomiota. Seirenkaissa vallitsee ainutlaatuisen hyvä yhteishenki, jossa kaikki kehittyvät ja tukevat toisiaan – pientä pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Scroll to Top