Seirenkai jujutsu

Seirenkai jujutsu

Mitä?

Seirenkai Jujutsu on modernia jujutsua, joka tukeutuu vahvasti perinteisiin sisältäen selkeästi tunnistettavia elementtejä klassisesta japanilaisesta jujutsusta. Harjoittelu sisältää laaja-alaisesti itsepuolustuksen osa-alueet matto- ja lähikamppailusta potkuihin ja lyönteihin sekä puolustautumisen erilaisia “arkipäivän aseita” vastaan. Tämä kaikki on koottu systemaattiseksi ja tehokkaaksi harjoittelukokonaisuudeksi, josta löytyy erilaisille harjoittelijoille sopiva tapa oppia ja edetä.

Kenelle?

Harjoittelu on ensisijaisesti suunnattu aikuisille ja yli 13-vuotiaille harjoittelijoille. Harjoittelu ei vaadi erityisen hyvää kuntoa, kunhan perusterveys on paikallaan. Kunnon kohoaminen hoituu “takuutoimituksena” harjoittelun myötä. Harjoittelijat toimittavat reippaan asenteen ja ohjaajat ympäristön ja kokemuksen, jonka pohjalta edistytään.

Miksi?

Seirenkailla on uudenlainen, hauska ja tehokas tapa oppia ja harjoitella jujutsua. Harjoittelumalli pohjautuu käytännön kokemuksiin ja erilaisten ammattilaisryhmien opetuksesta saatuun palautteeseen tehokkaasta oppimisesta. Eroavaisuus tulee nimenomaan erilaisten oppimis- ja harjoittelumallien uudenlaisesta yhdistämisestä. Tarjoamme sinulle monimuotoisia, tehokkaita ja inspiroivia harjoituksia, joissa on hauskaa ja tunnet oppivasi. Opettajilla on kymmenien vuosien kokemus kamppailulajeista ja niiden opettamisesta. Se antaa sinulle perustan, josta on turvallista lähteä eteenpäin.

Scroll to Top