Juniori jujutsu-karate

Mitä?

Seirenkai tarjoaa junioreille laadukasta jujutsu- ja karate opetusta. Harjoituksissa opetellaan erilaisia torjuntoja, lyöntejä, potkuja, kaatoja, heittoja, lukkoja sekä katoja. Nämä yhdessä tähtäävät realistisen ja monipuolisen itsepuolustustaidon kehittämiseen. Lihaskunto, jumppa ja koordinaatioharjoitukset ovat osa vauhdikkaita harjoituksia. Kamppailuharjoittelu on hauskaa, mutta samalla kurinalaista. Siksi myös käyttäytymissäännöt, kohteliaisuus ja kunnioitus ovat tärkeä osa harjoittelua. Seirenkaissa harjoittelijat eivät osallistu jujutsun tai karaten kilpailutoimintaan.

Kenelle?

Seirenkain junioreissa harjoittelee 8–13-vuotiaita tyttöjä ja poikia. Harjoittelu sopii kaikille liikunnasta kiinnostuneille sekä itsepuolustuksesta ja kamppailulajeista innostuneille nuorille. Seirenkain harjoituksista löytyy varmasti myös uusia kivoja kavereita.

Miksi?

Monipuolinen kamppailuharjoittelu kehittää motoriikkaa, ryhtiä ja keskittymiskykyä sekä antaa valmiudet puolustaa itseään. Seirenkaissa kokeneet ohjaajat takaavat laadukkaan ja turvallisen harjoitusympäristön, jossa tärkeintä on yrittää parhaansa. Terve harjoittelukulttuuri tukee muita kunnioittavan asenteen sekä nuorten itsevarmuuden kehittymistä.

Miten harjoittelussa edistytään?

Seirenkaissa on käytössä vyökoejärjestelmä, jolla harjoittelijan osaamista mitataan. Yhden kauden (puoli vuotta) aikana järjestetään 1 vyökoe ja 2 natsakoetta. Jokainen kehittyy omaa vauhtiaan; itsensä voittaminen on tärkeintä. Juniori treeneissä käyvät suorittavat virallisesti jujutsu-vyöarvoja, vaikka harjoituksiin ja vaatimuksiin kuuluu myös ylemmissä vyöarvoissa karate-tekniikkaa kuten kataa. Noin 13 vuoden iässä harjoittelija siirtyy nuorten ja aikuisten harjoituksiin, jolloin on mahdollista suorittaa erikseen karate-vyöarvoja.

Junioreiden ohjeelliset vähimmäisharjoitteluajat

Tavoiteltava
vyöarvo
Vähimmäisharjoitteluaika
edellisestä kokeesta
Keltainen (alkeiskurssi)4 kk
Keltainen 1. natsa2 kk
Keltainen 2. natsa2 kk
Oranssi4 kk
Oranssi 1. natsa2 kk
Oranssi 2. natsa2 kk
Sininen4 kk
Sininen 1. natsa2 kk
Sininen 2. natsa2 kk
Purppura4 kk
Purppura 1. natsa2 kk
Purppura 2. natsa2 kk
Vihreä4 kk
Vihreä 1. natsa2 kk
Vihreä 2. natsa2 kk
Punainen4 kk
Punainen 1. natsa2 kk
Punainen 2. natsa2 kk
Ruskean ja mustan vyöarvot suoritetaan nuorten ja aikuisten puolella.
Scroll to Top