Juniori Jujutsu-karate

MITÄ?

Seirenkai tarjoaa junioreille laadukasta karate- ja jujutsuopetusta. Harjoituksissa opetellaan erilaisia torjuntoja, lyöntejä, potkuja, kaatoja, heittoja, lukkoja, katoja ja realistisia itsepuolustustaitoja. Edistyneemmät harjoittelijat opettelevat myös ottelutekniikoita. Lihaskunto, jumppa ja koordinaatioharjoitukset ovat osa vauhdikkaita harjoituksia. Kamppailuharjoittelu on hauskaa, mutta samalla kurinalaista. Siksi myös käyttäytymissäännöt, kohteliaisuus ja kunnioitus ovat tärkeä osa harjoittelua.

KENELLE?

Seirenkain junioreissa harjoittelee 8–15-vuotiaita tyttöjä ja poikia. Harjoittelu sopii kaikille liikunnasta kiinnostuneille sekä itsepuolustuksesta ja kamppailulajeista innostuneille nuorille. Seirenkain harjoituksista löytyy varmasti myös uusia kivoja kavereita.

MIKSI?

Monipuolinen kamppailuharjoittelu kehittää motoriikkaa, ryhtiä ja keskittymiskykyä sekä antaa valmiudet puolustaa itseään. Seirenkaissa kokeneet ohjaajat takaavat laadukkaan ja turvallisen harjoitusympäristön, jossa tärkeintä on yrittää parhaansa. Terve harjoittelukulttuuritukee muita kunnioittavan asenteen sekä nuorten itsevarmuuden kehittymistä.