Syksyn kurssit alkoivat!

Photo 24.8.2013 10.20.57
Syksyn kurssit lähtivät käyntiin Budokinderin merkeissä. Lauantaiaamu tatamilla meni varsin reippaissa merkeissä. Huomenna alkavat sekä aikuisten että juniorien karaten alkeiskurssit. Samanaikaiset harjoitusajat on vanhemmille loistava mahdollisuus vaihtaa tataminlaidalla istuminen omaan tehokkaaseen treeniin, yhdistää näin oma ja lapsen harrastus ja helpottaa samalla perheen aikatauluja. Kokeilla kannattaa aina, ensimmäiset kaksi viikkoa voi harjoitella ilmaiseksi. Muista myös perhealennus!

This entry was posted in Seirenkai. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*