Budokinder

MITÄ?

Budokinder on mukava perheen yhteinen harrastus ja mahdollisuus lapsille ja aikuisille viettää aikaa yhdessä liikkuen. Budokinder-harjoituksissa opetellaan yksinkertaisia karate-ja jujutsutekniikoita lapsi aikuisen parina. Varsinaisina tekniikkataitureina tunnilla toimivat lapset, mutta aikuinenkin saa harjoituksissa taatusti mukavan jumpan. Kurssin lopuksi pidetään diplomikoe, jossa kauden aikana opitut taidot pääsevät koetukselle.

KENELLE?

Budokinderissä 5–8 –vuotiaat lapset, tytöt ja pojat, harjoittelevat yhdessä vanhempansa tai esimerkiksi kumminsa tai isovanhempansa kanssa. Harjoittelu sopii kaikenlaisille perheille, jotka nauttivat liikkunnasta ja ovat kiinnostuneita perheen yhteisestä jumppatuokiosta.

MIKSI?

Budokindereissä innokkaat pikku soturit pääsevät tutustumaan itsepuolustuksen ja kamppailulajien maailmaan, ja samalla koordinaatiotaidot ja motoriikka kehittyvät. Seirenkain kokeneet ohjaajat pitävät huolen laadukkaista harjoituksista ja takaavat turvallisen harjoitusympäristön temmeltää lapsen kanssa. Itsepuolustustaitoja aiemmin harjoitelleelle aikuiselle harjoitukset tarjoavat mahdollisuuden palautella vanhoja taitoja ja muistoja mieleen. Hauskat ja vauhdikkaat harjoitukset antavat valmiudet lapselle jatkaa hyvän harrastuksen parissa myöhemminkin.

Alkavat Budokinder-kurssit »
Kurssien hintatiedot »