Vahva ja valpas -naisten itsepuolustuskurssi

riikka-pukkaa-taakse_blog

Seirenkai järjestää uuden itsepuolustuskurssin naisille yhteistyössä Jarmo Östermanin kanssa. Kurssi pohjautuu Östermanin kirjoittamaan kirjaan Vahva & Valpas – Naisen käsikirja itsensä puolustamiseen sekä karaten ja jujutsun tekniikoihin. Vahva & valpas -kirja tarjoaa perinteistä itsepuolustusopasta laajemman näkökulman turvalliseen arkeen. Kirjan ohjeiden perusteella voi tunnistaa uhkaavan ihmisen toimintamallit ja ennakoida hyökkääjän käytöstä. Valpas välttää monta vaaraa, ja itsevarma nainen on vaikea kohde. Ensimmäinen kurssi alkaa 7.2.

Kurssin pääohjaajina toimii Jarmo Österman sekä Seirenkain opettajat. Österman on harrastanut kamppailutaitoja 38 vuotta. Hän on toiminut kamppailulajikouluttajana ja kirjoittanut kaksi kamppailulajikirjaa sekä yli 30 vuotta alan lehtiin.

KURSSILLA OPETETAAN

• välttämään väkivaltatilanteita
• selviytymään yleisimmistä itsepuolustustilanteista pystyssä ja maassa
• perusteita pelon ja kamppailun psykologiasta
• perusteita lakitiedosta

Kaikki tiedot ylähäältä kohdasta Kurssit – Vahva ja valpas -naisten itsepuolustuskurssi

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan: mikael.karejoki@seirenkai.fi / 050 5512782

admin_seirenka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *